VULL COMPRAR O LLOGAR

Com a Coach Immobiliari t’ajudem a trobar la llar que estàs buscant, tant de compra com de lloguer. Si no el tenim en la nostra cartera d’immobles, t’oferim el servei de Coach Immobiliari per filtrar i buscar l’immoble amb les característiques que estàs buscant amb qualsevol altra comercialitzadora, negociant el preu per tu, i assessorant-te amb totes les opcions possibles de reforma, si fos necessària. A l’igual que la detecció dels possibles inconvenients per que la compra de la teva llar sigui la més satisfactòria possible.

VULL VENDRE O LLOGAR

Com a Coach Immobiliari t’ajudem a vendre l’immoble que posseeixes, tant la seva venta com el lloguer. El posarem en la nostra cartera d’immobles, i t’oferim el servei de Coach Immobiliari per filtrar i buscar el comprador o llogater amb les característiques que estàs buscant, negociant el preu per tu, i assessorant-te amb totes les opcions possibles de reforma, si fos necessària. A l’igual que la detecció dels possibles inconvenients per que la venta de la teva llar sigui la més satisfactòria possible.

SOM COACH IMMOBILIARI

Assessoria integral de gestió de la reforma, construcció i comercialització de la llar. Nosaltres no creem, reformem ni venem pisos, sinó LLARS.

BUSCA EL TEU IMMOBLE

LLEGEIX ABANS DE:

REFORMAR O CONSTRUIR
  1. Has de tenir clar si amb una reforma aconseguiràs l’objectiu escollit o necessites canviar de llar. El nostre servei de Coach Immobiliari t’assessorarà en quina és la millor opció. Si la opció és una reforma, cal estar segur de la viabilitat del projecte. A vegades si la reforma ha de ser molt gran, pot resultar millor opció canviar de llar.
  2. Cal reconèixer exactament quines necessitats tenim i veure si les reformes que volem fer aconseguiran aquest objectiu. No podem oblidar tampoc si les necessitats que puguem tenir ara, quina durabilitat tenen amb el temps. És important preveure-ho, així com també preveure l’estil que li volem donar ara, i si serà el mateix al llarg del temps. Moltes vegades qualsevol estil més atemporal sol cansar menys al llarg del temps. El nostre servei de Coaching Immobiliari t’acompanyarà en tot el procés.
  3. Quan em vull o puc gastar? És important veure i preveure quan costarà tota la reforma que vull fer. És important tenir tots els costos controlats per tal de poder evitar al màxim les sorpreses. Per tant és molt important escollir una empresa de confiança que et faci un bon pressupost amb molta cura al detall. El nostre servei de Coaching Immobiliari t’ajudarà a entendre tots els pressuposts, ja siguin de la nostra pròpia empresa constructora, o bé de la que a tu et mereixi més confiança.
  4. Evitem canvis: Evitar al màxim fer molts canvis durant l’execució de qualsevol reforma, ja que qualsevol canvi implica sempre afectació en el pressupost, ja sigui a l’alça o a la baixa.

Si fas canvis, demana sempre revisió i actualització del pressupost. Així evitaràs sorpreses. Et podem ajudar i valorar tots els pressuposts de modificacions.

  1. Permisos: Qualsevol reforma sempre implica una gestió de documents per tramitar els diferents permisos. Cal saber, segons l’envergadura de l’obra, si necessites projecte o no, quin tipus de projecte i quin tipus de llicència demanar i com. El nostre Coaching Immobiliari t’assessorarà en tota aquesta fase.
COMPRAR O VENDRE
  1. Abans de comprar o vendre cal saber si el que volem buscar a la nova llar ens ho pot donar la llar actual. A vegades amb una simple reforma podem aconseguir les necessitats esperades sense haver de passar per tot un procés de compra-venda. Per això l’assessorament d’un bon Coach Immobiliari és clau per la presa d’una decisió tan important.
  2. Preu: És important posar el preu adequat a l’immoble a comercialitzar. Moltes vegades succeeix que al posar un preu no ajustat a la realitat, dificulta a no arribar amb l’èxit esperat de la comercialització de l’immoble, i això a vegades fa que aquest immoble es vagi cremant en els diferents portals immobiliaris i s’hagi d’anar abaixant el preu al llarg del temps, fins que al final s’arriba al preu real de mercat. Això acaba produint una sensació de pèrdua de temps i frustració. Per aquest motiu, el nostre servei de Coach Immobiliari l’assessora a com aconseguir el millor preu possible, i si hi hagués la necessitat de realitzar una petita inversió de maquillatge per tal que la presentació de l’immoble a comercialitzar sigui òptima econòmicament.
  3. Presentació i imatge: Com en molts altres sectors, i l’immobiliari no és cap excepció, la imatge en que es presenta l’immoble ajuda o dificulta la comercialització del mateix. És obvi que un immoble net, endreçat, i no atapeït d’objectes ajuda a vendre’s més fàcilment que un immoble brut, desmarxat i desendreçat. En aquest últim, la mala imatge fa que el possible comprador no vegi totes les possibilitats i no es visualitzi vivint en aquesta llar. En el nostre servei de Coach Immobiliari, ens encarreguem d’ajudar-te a orientar la millor presentació de l’habitatge per arribar al final més satisfactori.
  4. Papers: És obvi que qualsevol procés de compra-venta o lloguer, requereix una burocràcia de papers que necessita una acurada atenció de la seva gestió. En el nostre servei de Coach Immobiliari, t’ajudem a que tota aquesta burocràcia et sigui molt més fàcil.
  Adreça Via Sant Ignasi, 27 08241 Manresa Telèfons 938757814

CONTACTA AMB NOSALTRES:

13 + 10 =

Compara