Amb tu des de 1998

A Construccions Ramirez, si vols ens pots contractar única i exclusivament per realitzar els serveis de reformes que nescessitis

Construccions Ramírez posa a la teva disposició els nostres millors professionals de confiança al millor preu. No ho dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres! Realitzem qualsevol tipus de projecte a mida i ens adaptem a les teves necessitats.

Ramirez Construccions ofereix el servei integral en tot el procés de reforma, rehabilitació, i nova construcció; i en tots els seus gremis.

Serveis de Paleta

A Construccions Ramirez, si vols ens pots contractar única i exclusivament per realitzar els serveis de reformes que nescessitis.

Construccions Ramírez posa a la teva disposició els nostres millors professionals de confiança al millor preu. No ho dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres! Realitzem qualsevol tipus de projecte a mida i ens adaptem a les teves necessitats.

Serveis d'Electricitat

Fem tot tipus d’instal.lacions elèctriques. Nous contadors, petites reparacions o instal.lacions trifàsiques. El millor servei i la màxima qualitat.

Serveis de Fusteria

El nostre departament RSingular Furniture està capacitat per fabricar-te un moble a mida o ja sigui una reparació. Instalem parquets naturals i laminats.

Servei d'Arquitectura i Disseny

Realitzem els teus somnis, a través de plànols i infografies 3D. T’aconsellem per tal de que traslladis les teves idees a la realitat.

Eficiència Energètica

A Construccions Ramírez podem fer que millori l’eficiència energètica del seu immoble i aconsegueixi un estalvi en la seva factura energètica aplicant el sistema insuver en les càmeres d’aire gairebé sense obres ni molèsties. Tot i així, si aquest sistema no fos possible aplicar-lo perquè no tinguéssim càmeres d’aire, sempre podem fer-ne un trasdossat de plaques Knauff i aplicar-lo posteriorment en el seu interior. Si tot i així, no tenim càmeres d’aire, i no volem fer un trasdossat per la part interior de l’immoble, sempre el podem aïllar aplicant sistemes SATE com el de Webertherm. -Sistema insuver -Sistemes SATE: *Sistema webertherm: El sistema webertherm és un sistema que pràcticament elimina tots els ponts tèrmics del mur, ja que al fer-se totalment per l’exterior de l’immoble, podem passar l’aïllament per davant dels forjats entre plantes, eliminant-lo així de pont tèrmic. Consisteix en eliminar l’acabat de façana existent, per tal de que posteriorment hi puguem aplicar les plaques de l’aïllament amb el gruix escollit mitjançant pasta i fixacions mecàniques, i finalment es prepara el suport per fer-hi l’acabat amb morters acrílics o monocapa. *Sistema de façana ventilada: Es un sistema d’aïllament per l’exterior similar a l’anterior, però en comptes de fer-hi l’acabat adherit a l’aïllament, es deixa una ventilació, i s’hi posa una estructura mitjançant fixacions mecàniques per penjar-hi peces de ceràmica o metàl·liques que en permetin la ventilació.

Serveis de Llauneria

Som instal.ladors oficials d’aigua i calefacció. No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres  ja sigui per una petita reparació o per una instal.lació nova.

Serveis de Serralleria

Els nostres oficials són especialistes en tot tipus de panys: de seguretat, residencials, interiors, automàtics… Per qualsevol problema amb un pany hi trobarem la solució.

Serveis de Fusteria d'Alumini

Som instal.ladors de finestres, portes i balconeres d’alumini. Treballem amb les millors marques per un excelent acabat i una gran eficiència energètica. Coloquem mosquiteres i proteccions solars.

Serveis de Treballs Verticals

Disposem dels mitjans i l’experiència necessària per realitzar treballs en llocs de difícil accés. Ja sigui a través de bastides, de plataformes elevadores o camions grues, així com també mitjançant arnesos.

Serveis de Jardineria

Et cuidem el jardí o te’n creem un de nou. Fem servei de manteniment i de reparació, tant de sistemes de reg com de piscines.

Impermeabilitzacions

A Construccions Ramirez fem tota classe d’impermeabilitzacions de terrasses i cobertes, des de impermeabilitzacions amb làmines de teles asfàltiques o de butil o bé impermeabilitzacions gairebé sense obres, aplicant membrana de poliuretà directament a sobre les terrasses existents:

-Impermeabilitzacions convencionals: Renovi la seva terrassa eliminant les rajoles existents, refent-ne les pendents, i impermeabilitzant amb tela asfàltica o butil, o amb el sistema Schluter, i torna-la a enrajolar de nou.

-Impermeabilitzacions amb membrana de poliuretà: Renovi la seva terrassa gairebé sense obres aplicant una membrana de poliuretà a sobre l’actual suport si es resistent.

Serveis de Transport

Posem els nostres vehicles a la teva disposició, ja sigui per fer trasllats de mobles o per transport de materials. Ens encarreguem també del voluminosos que s’hagin de traslladar a la deixalleria.

Serveis Immobiliaris

Des del 2018, Construccions Ramírez, obra un nou servei per als seus clients, Rehabita Immobiliària, on ens encarreguem de gestionar diversos serveis que cobreixen tots els aspectes vinculats amb la comercialització d’immobles.

KITS DE MATERIAL

A Construccions Ramirez, si ho prefereixes pots comprar-nos els materials de les teves reformes, i t’ho fas tu mateix.

  • Materials en oferta
  • Materials cuina
  • Materials bany
  • Material alumini
  • Material de rajoles
  • Materials façanes
  • Materials de parquets
  • Materials exteriors

SERVEI INTEGRAL

A Construccions Ramirez l’opció més còmode pel client, és escollir aquesta opció, en que el servei integral és la suma de l’opció 1 i opció 2 en els que t’aconsellarem el servei de reforma i kit de materials més adient per la teva obra.

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

A Construccions Ramírez tenim solucions per tal que estalviïs. Descobreix els nostres sistemes d'estalvi energètic aplicat en façanes.

IMPERMEABILITZACIONS

Tant si tens una gotera, vols impermeabilitzar de nou un balcó o terrassa, o si vols fer una coberta, consulta els nostres sistemes.

OFERTES

A Construccions Ramírez sempre tenim algun servei o material en promoció. Busca si n'hi ha algun que s'adeqüi a les teves necessitats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Adreça Via Sant Ignasi, 27 08241 Manresa Telèfons 938757814

CONTACTA AMB NOSALTRES:

1 + 9 =

Compara