EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

A Construccions Ramírez podem fer que millori l’eficiència energètica del seu immoble i aconsegueixi un estalvi en la seva factura energètica aplicant el sistema insuver en les càmeres d’aire gairebé sense obres ni molèsties. Tot i així, si aquest sistema no fos possible aplicar-lo perquè no tinguéssim càmeres d’aire, sempre podem fer-ne un trasdossat de plaques Knauff i aplicar-lo posteriorment en el seu interior. Si tot i així, no tenim càmeres d’aire, i no volem fer un trasdossat per la part interior de l’immoble, sempre el podem aïllar aplicant sistemes SATE com el de Webertherm.
-Sistema insuver
-Sistemes SATE:
*Sistema webertherm: El sistema webertherm és un sistema que pràcticament elimina tots els ponts tèrmics del mur, ja que al fer-se totalment per l’exterior de l’immoble, podem passar l’aïllament per davant dels forjats entre plantes, eliminant-lo així de pont tèrmic. Consisteix en eliminar l’acabat de façana existent, per tal de que posteriorment hi puguem aplicar les plaques de l’aïllament amb el gruix escollit mitjançant pasta i fixacions mecàniques, i finalment es prepara el suport per fer-hi l’acabat amb morters acrílics o monocapa.
*Sistema de façana ventilada: Es un sistema d’aïllament per l’exterior similar a l’anterior, però en comptes de fer-hi l’acabat adherit a l’aïllament, es deixa una ventilació, i s’hi posa una estructura mitjançant fixacions mecàniques per penjar-hi peces de ceràmica o metàl·liques que en permetin la ventilació.

SERVEIS

A Construccions Ramírez oferim tot tipus de serveix. Descobreix tot el que t'oferim, o consulta'ns per qualsevol altre servei que necessitis.

IMPERMEABILITZACIONS

Tant si tens una gotera, vols impermeabilitzar de nou un balcó o terrassa, o si vols fer una coberta, consulta els nostres sistemes.

OFERTES

A Construccions Ramírez sempre tenim algun servei o material en promoció. Busca si n'hi ha algun que s'adeqüi a les teves necessitats.

  Adreça Via Sant Ignasi, 27 08241 Manresa Telèfons 938757814

CONTACTA AMB NOSALTRES:

11 + 10 =

Compara