RSingular Furniture és l’àrea dedicada a la creació de mobles de la nostra empresa. Mobles realitzats amb fusta i ferro. Fustes velles, nobles i d’altres de reacondicionades, que amb conjunció amb el ferro mostra un estil industrial, atemporal i apte per a tots els gustos i edats. Els nostres dissenys són únics i realitzats pel nostre departament de creació artística. Fabricats per nosaltres mateixos amb la precisió que posem amb tots els nostres projectes, i l’atenció i estima que cada creació es mereix.

1

TAULES

2

MOBLES DE PARET

3

DORMITORIS

Preguntes Freqüents

Són mobles prefabricats o artesanals?

Els nostres mobles, són artesanals, fets a mà. Conjugant materials metàl.lics i diferents tipus de fusta, donant un aire atemporal, amb un toc industrial, adaptable a qualsevol espai i estil.

Són mobles definits?

No, els nostres mobles són artesanals i fets a mà. Pots ajustar el tipus de moble segons les teves necessitats d’espai i/o gustos estètics. El nostre equip dissenyador et guiarà en el procés.

En quan temps puc tenir el meu moble?

Si no és un moble que tinguem en stock i te l’hem de fabricar, el plaç d’entrega és d’un mes. Aquest plaç engloba tant el disseny com la fabricació.

Puc tenir sorpreses amb el preu?

Un cop escollit el model, i les diferents opcions d’acabat i adaptat al seu espai, el preu definitiu queda tancat amb el contracte acordat.

Tenen garantia aquests mobles?

, aquests mobles tenen una garantia mínima per llei de 2 anys. 

Si no se m'adapta els que teniu en stock, me'l podeu fabricar?

Sinó se t’adapta, et podem fabricar el moble a mida, ja que són mobles artesanals.

Hi ha servei d’ajuda, en l’elecció de materials i colors?

En tot el procés de disseny hi ha un servei de coaching a disposició del client i inclòs en el preu

De quina manera es fa el pagament?

Hi ha diverses opcions de pagament. El nostre assessor comercial, l’informarà de les diferents opcions, i l’assessorarà a trobar el millor finançament

  Adreça Via Sant Ignasi, 27 08241 Manresa Telèfons 938757814

CONTACTA AMB NOSALTRES:

6 + 3 =

Compara