Coaching immobiliari

Assessoria integral de gestió de la reforma, construcció i comercialització de la llar. Nosaltres no creem, reformem ni venem pisos, sinó LLARS.

DESCOBREIX COM HO FEM
01
Ens reunim amb el client i escoltem les seves necessitats.
02
Si la solució està en la seva llar, ens posem a treballar per trobar una solució apte a les seves necessitats i pressupost.
03
Ens posem a treballar en fer unes propostes de distribució, i plànols adaptats a les seves necessitats i pressupost, per tal d’escollir l’opció més adequada.
04
Un cop tancat i acordat tots els temes pressupostaris, gestionem totes les llicències i fixem un calendari d’execució d’obres.
05
Realitzem i t’acompanyem en tot el procés de l’obra, per tal que el resultat sigui satisfactori.
06
Si la solució de les necessitats del client no es pot trobar en la seva llar, preparem la seva comercialització.
07
Després de la visita de la llar i de la recopilació de totes les dades referents a l’immoble, procedim a fer un pre-estudi de valoració de l’immoble segons totes les dades recopilades.
08
Un cop acordat el preu de l’habitatge, procedim a elaborar un informe complet de totes les característiques tècniques de l’immoble, amb l’acompanyament de plànols realitzats pel nostre departament tècnic, amb propostes de reformes, en cas que siguin necessàries; per tal que el comprador pugui saber amb tot detall les opcions que té en l’habitatge que pot comprar; així com un pressupost de totes les possibles reformes que s’hagin de realitzar. Proporcionem una sèrie de fotografies professionals per aconseguir el millor preu de l’immoble.
09
  1. Publiquem l’immoble a tots els nostres portals immobiliaris col·laboradors.

Compara